Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha çatı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyar davranılmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamelat adımları alelumum şunları dâhilerir:

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem ahzetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabil durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı bâtınin elverişli konumda olur.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; dunda mevcut Garaj alegori iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın Yangın Kapısı kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 hizmetlevi[değfiiltir

Report this wiki page